Våra tjänster

Vi utför helrenoveringar av badrum, kök, hus och lägenheter!

Vårat största arbetsområde är att helrenovera badrum och kök, men även att helrenovera lägenheter och hus där kök och badrum ingår i arbetsprocessen.

Nedan hittar du information om våra tjänster. Om du vill se bilder på utförda arbeten kan du gå över till våra gallerier för antingen badrum, kök eller bygg & renoveringar, eller varför inte vår referenssida där vi förklarar ytterligare om de projekt vi slutfört?

Badrumsrenovering

Det krävs våtrumsbehörighet för att renovera ett badrum, något vi alltid kräver hos vår personal. Med oss kan du vara säker på att ditt badrum renoveras på rätt sätt.

När vi renoverar ditt badrum använder vi godkända system för tätskikt från Kiilto samt övriga material och konstruktioner som är lämpliga för projektet. Vid färdig konstruktion får du självklart ett kvalitetsdokument som bevisar att badrummet är byggt på ett fackmässigt sätt.

Dock är det du själv som bestämmer hur ditt badrum skall se ut, och vårat jobb att förverkliga era önskemål.

> Referensbilder för Badrumsrenoveringar
> Gå till badrumskalkylatorn (få ett cirkapris direkt!)

Köksrenovering

Vi på Novinbygg AB utför alltid ditt köksprojekt med hög kvalité och på ett så smidigt sätt som möjligt för dig som kund. Hos oss får du en komplett tjänst där vi levererar samtliga material och samordnar med hantverkare som har expertis inom det arbete som skall utföras. T.ex. plattsättning, måleri och andra kunskaper som är kritiska i utförandet av din köksrenovering i Stockholm. Dessutom har vi mycket attraktiva priser!

Vårt breda utbud av tjänster och vår flexibilitet har gjort oss till en självklar aktör med en överväldigande majoritet av nöjda kunder. Testa gärna oss du med!

  • När du beställer köksrenovering från oss så tar vi hand om hela processen där vi demonterar bort det gamla köket och ersätter det med det nya. Vi kan även bygga kök på en helt ny plats i ditt hem!
  • Vi har bl.a byggt och monterat kök från Marbodal, Sandhamnskö, Kvinna, Lindholms, Vedum, Kvänum, Ballingslö, Hagakök, Noblessa, Ikea, Tibrokök, Sentens HTH, m.fl.
  • Vi står gärna som ensamt ansvariga över de byggen och köksrenoveringar vi utför. I och med detta har du enbart en inblandad byggpartner och kan enkelt andas ut och låta jobbet sköta sig självt!

För att få en offert med ett fast pris så behöver du boka en offert-estimering via vår hemsida eller vår kundservice!

> Referensbilder för Köksrenoveringar

Bygg & Renovering

Vi har bred kunskap och erfarenhet! Allt från planering & husdesign (2D / 3D ritningar) och projektering för att utföra till- och ombyggnationer samt totalrenoveringar av villor och lägenheter.

Vi kan som entprenörer erbjuda att ta över hela ansvaret i ert projekt med hjälp av vår egna personal (certifierade & professionella) men även ta in spetskompetens från våra underleverantörer – helt under vårt ansvar och vår garanti mot er.

Vi har kompetensen att hjälpa er med alla delar av bygg & renoveringsprojekt med extrem noggrannhet och fina resultat.

Våra kunder anlitar oss ofta för:

  • Till- och ombyggnationer.
  • Totalrenovering av villor och lägenheter.
  • Takbyten, fönsterbyten, altan- & terrassbyggen och andra tjänster inom bygg & renovering.

För att få en offert med ett fast pris så behöver du boka ett offertbesök via vår hemsida eller via vår kundservice!

> Referensbilder för Bygg & Renovering

Extra information

Vi arbetar i synnerhet med egna anställda snickare, plattsättare, rörmokare, elektriker och målare eller eventuellt med projekthjälp från våra underleverantörer (t.ex. VVS- och Elfirmor) som vi samarbetat med i flera år.

Våra hantverkare har lång erfarenhet och är certifierade inom sina områden. Vi lämnar alltid intyg på utförda arbeten. Hos oss är du garanterad ett tryggt och effektivt arbete med kvaliteten i ständigt fokus.

Vill du ha mer information? Tveka inte på att kontakta oss!