Kundomdömen

Här kan du läsa våra kundomdömen från både vår sida och våra samarbetspartners, så som Reco, Offerta och Brabyggare!

Lämna ett kundomdöme

Om du inte vill lämna ett omdöme på våra recensionspartners hemsidor kan du lämna en direkt på vår hemsida. Det tar inte längre än 30 sekunder!

Skriv din recension


Submit your review
* Required Field

Total renovering av nedervåning inkl flytt av kök

May 19, 2017 by Marie

Novinbygg har haft helhetsansvar för total ombyggnationen av vår nedervåning. Detta innebar bland annat att flytta och installera ett nytt kök i annan del av huset, sätta in nya fönster och ny ytterdörr, sätta igen en dörröppning, nya golv (parkett och klinker) samt nytt innertak med spots och installation av ny el-central. Vi känner att de gjort sitt yttersta för att göra sin kund nöjd, och det har de lyckats med!


Vardagsrum och kök renoveringen

Nov 18, 2016 by Alexei Monastyrnyi

I somras 2016 renoverade vi vardagsrummet, köket och hallen, inklusive bärande vägg rivning, balk och betong arbete, parkett golv och klinker påläggning, värme golv och IKEA kök/skåp installation m.m.
Novinbygg och Bahram själv jobbade ca två månader, varav en månad när vi var på semester.
De gjorde kanon bra jobb, hög kvalitet, inga micromanagement från våran sida. Under semestertid meddelade de om progress med jobbet, vi diskuterade alla detaljer via Viber nästan realtid.
Mycket proffsigt, snyggt och rent.
Stor Tack på det!
Alexei och familjen.


Oct 28, 2016 by Ulrika Ekman

Augusti/September 2016
Vi renoverade köket och målade om rum och andra småfix. Är supernöjda med både resultatet och personalen som gjorde jobbet. Hade en bra dialog med Bahram genom hela renoveringen som tog ca 5 veckor, vilket kändes tryggt. Uppstod problem fick vi bästa tänkbara råd. Vi rekommenderar Novinbygg. Ulrika och Peppe


Badrumsrenovering

Jan 18, 2016 by Axel Ö

Totalrenovering av badrum som Bahram och hans team fick till över förväntan. Dom komplikationer som uppstod i form av mindre skador på grundstruktur (gamla skador) löstes på smidigt sätt. Fördelen med Bahram är att han till skillnad från andra byggare inte svarade JA på allt man bad om utan kom med råd och tips som var till det bättre.
Måste säga att jag blev imponerad över hur väl dom täckte in övriga delar av lägenheten och höll i ordning under arbetes gång.


Badrumstotalrenovering

Dec 19, 2015 by Amir

Novinbygg är ett väldigt bra företag att anlita. Bahram är en omtänksam person som gör sitt projekt med stor omtanke, finns tillgänglig när man behöver råd, lätt att diskutera och finna bra lösningar, han kommer med egna förslag som gör att resultatet blir mycket bättre än man själv har kommit på, väljer sin personal med noggrannhet, följer arbetet noggrant, håller tidsplanen,och är pålitlig person. Slutresultatet av totalrenovering av vårt badrum blev fantastiskt. jag kommer att anlita Novinbygg vid andra renoveringsobjekt, och kan varmt rekommendera honom/Novinbygg.


Badrumsrenovering

Dec 02, 2015 by Marie

Jag fick mitt badrum renoverat och är mycket nöjd med resultatet. Renoveringen komplicerades av att jag under tiden befann mig på annan ort men trots det fungerade allt otroligt smidigt. Det var alltid lätt att få tag i Bahram och de frågor som uppstod längs vägen löstes snabbt och enkelt. Badrummet blev klart i tid och precis som jag tänkt mig! Kan definitivt rekommendera Novinbygg!


Nov 10, 2015 by Anton Grip

Jag fick hjälp att renovera två stora balkonger. Det som gjorde mig nöjdast var att jag fick mycket förslag på smarta och snygga lösningar som jag inte hade tänkt på själv. Jag fick helt enkelt lite mer än vad jag hade väntat mig, inte bara en byggare som gör det jag säger, utan en som förstår och hjälper mig med det som jag vill uppnå.


Renovering av kök och badrum

Oct 20, 2015 by Annika

Novinbygg har renoverat först mitt kök och efter det mitt badrum. Bahram är mycket lätt att samarbeta med och mån om att man ska bli nöjd, han kommer med bra förslag och lösningar. Tidhållningen jättebra. Jag är jättenöjd med resultatet av både kök och badrum.


Badrum och toalett

Oct 18, 2015 by Martin B

Mycket professionella i alla dela. Bidrog med egna förslag så att helheten blev ännu bättre. Höll tiden och städade alltid efter dagen slut. Vi har redan anlitad dem för ytterligare uppdrag. Vi rekommendear dem varmt.


Mycket nöjd!

Sep 21, 2015 by Josefin

Anlitat Novinbygg både för badrumsrenovering och senare även för tapetsering/målning. Är supernöjd med båda resultaten.Bahram är väldigt lätt att ha att göra med, kommer med egna bra förslag på lösningar men är samtidigt väldigt lyhörd för vad jag som kund velat ha. Kan rekommendera Novinbygg varmt.


Novinbygg AB , 5.0 5.0 11 11 Novinbygg har haft helhetsansvar för total ombyggnationen av vår nedervåning. Detta innebar bland annat att flytta och installera ett nytt kök i annan del av huset, sätta in n
Page:
12