Kundomdömen

Här kan du läsa våra kundomdömen från både vår sida och våra samarbetspartners, så som Reco, Offerta och Brabyggare!

Lämna ett kundomdöme

Om du inte vill lämna ett omdöme på våra recensionspartners hemsidor kan du lämna en direkt på vår hemsida. Det tar inte längre än 30 sekunder!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Average rating:  
 14 reviews
by Eva Erman on Novinbygg AB
Renovering av WC och golv

Novinbygg har precis renoverat vår gäst WC samt lade nya parkettgolv i tre rum plus hall i vår lägenhet på Södermalm. Därtill slipade de och målade om tre slitna sekelskiftesdörrar. Hela processen var väldigt smidig. Bahram är ärlig, kunnig och lyhörd. Han är också kreativ och försöker hitta lösningar utifrån de behov man uttrycker (och den budgetram), utan att propsa på sina egna förslag. Det var viktigt för oss att tidsramen höll, då vi flyttade till annan ort under renoveringstiden. Allt arbete var klart inom utsatt tid och Novinbygg var noga med att inte lämna stök efter sig. Lägenheten var grundstädad efter utförda arbetet. Vi är jättenöjda och kan varmt rekommendera Bahram och Novinbygg!

by Charles Kruse on Novinbygg AB
Renovering av min 1rok

Har gjort en total renovering av min 1rok. Är jättenöjd med allting, från kaklade golvet, golvvärme, målade väggarna, spottar och nya IKEA kök. Det gick så fort så möjligt och med Bahram det är bara ringa och pratar med. Han försöker alltid hjälpa till och kommer med alternative och förslag om det är något som inte passar som man har tänkt. Rekommenderar Novinbygg, med säkerhet att de håller både kvalitet och säkerhet på sitt jobb.

by Lizandra Deister on Novinbygg AB
Badrumsrenovening

Har renoverat två badrum, en med dusch och den andra med badkar på ca 8 veckor. Den bästa var samarbetet med Bahram som kom med förslag och tänkte hur skulle man få den "praktisk" och "snyggt" tillsammans. Han tog hand till och med om föreningskrav och granarna. Personalen var jättetrevliga och allt gick jättesmidigt.
Kan bara önska en ljus framtid för Novinbygg!

by Marie on Novinbygg AB
Total renovering av nedervåning inkl flytt av kök

Novinbygg har haft helhetsansvar för total ombyggnationen av vår nedervåning. Detta innebar bland annat att flytta och installera ett nytt kök i annan del av huset, sätta in nya fönster och ny ytterdörr, sätta igen en dörröppning, nya golv (parkett och klinker) samt nytt innertak med spots och installation av ny el-central. Vi känner att de gjort sitt yttersta för att göra sin kund nöjd, och det har de lyckats med!

by Alexei Monastyrnyi on Novinbygg AB
Vardagsrum och kök renoveringen

I somras 2016 renoverade vi vardagsrummet, köket och hallen, inklusive bärande vägg rivning, balk och betong arbete, parkett golv och klinker påläggning, värme golv och IKEA kök/skåp installation m.m.
Novinbygg och Bahram själv jobbade ca två månader, varav en månad när vi var på semester.
De gjorde kanon bra jobb, hög kvalitet, inga micromanagement från våran sida. Under semestertid meddelade de om progress med jobbet, vi diskuterade alla detaljer via Viber nästan realtid.
Mycket proffsigt, snyggt och rent.
Stor Tack på det!
Alexei och familjen.

by Ulrika Ekman on Novinbygg AB

Augusti/September 2016
Vi renoverade köket och målade om rum och andra småfix. Är supernöjda med både resultatet och personalen som gjorde jobbet. Hade en bra dialog med Bahram genom hela renoveringen som tog ca 5 veckor, vilket kändes tryggt. Uppstod problem fick vi bästa tänkbara råd. Vi rekommenderar Novinbygg. Ulrika och Peppe

by Axel Ö on Novinbygg AB
Badrumsrenovering

Totalrenovering av badrum som Bahram och hans team fick till över förväntan. Dom komplikationer som uppstod i form av mindre skador på grundstruktur (gamla skador) löstes på smidigt sätt. Fördelen med Bahram är att han till skillnad från andra byggare inte svarade JA på allt man bad om utan kom med råd och tips som var till det bättre.
Måste säga att jag blev imponerad över hur väl dom täckte in övriga delar av lägenheten och höll i ordning under arbetes gång.

by Amir on Novinbygg AB
Badrumstotalrenovering

Novinbygg är ett väldigt bra företag att anlita. Bahram är en omtänksam person som gör sitt projekt med stor omtanke, finns tillgänglig när man behöver råd, lätt att diskutera och finna bra lösningar, han kommer med egna förslag som gör att resultatet blir mycket bättre än man själv har kommit på, väljer sin personal med noggrannhet, följer arbetet noggrant, håller tidsplanen,och är pålitlig person. Slutresultatet av totalrenovering av vårt badrum blev fantastiskt. jag kommer att anlita Novinbygg vid andra renoveringsobjekt, och kan varmt rekommendera honom/Novinbygg.

by Marie on Novinbygg AB
Badrumsrenovering

Jag fick mitt badrum renoverat och är mycket nöjd med resultatet. Renoveringen komplicerades av att jag under tiden befann mig på annan ort men trots det fungerade allt otroligt smidigt. Det var alltid lätt att få tag i Bahram och de frågor som uppstod längs vägen löstes snabbt och enkelt. Badrummet blev klart i tid och precis som jag tänkt mig! Kan definitivt rekommendera Novinbygg!

by Anton Grip on Novinbygg AB

Jag fick hjälp att renovera två stora balkonger. Det som gjorde mig nöjdast var att jag fick mycket förslag på smarta och snygga lösningar som jag inte hade tänkt på själv. Jag fick helt enkelt lite mer än vad jag hade väntat mig, inte bara en byggare som gör det jag säger, utan en som förstår och hjälper mig med det som jag vill uppnå.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»